EFS

Photo by Perry Grone on  Unsplash

“ZAWODOWA WSPÓŁPRACA” CZĘSTOCHOWA 2018

Szkolenie pod tytułem „Kurs Concierge” obejmował 40 godzin i
przeprowadzone zostało dla młodzieży szkoły średniej.  

Projekt Współfinansowany ze środków Unii Europejskiej i realizowany w ramach
Europejskiego Funduszu Społecznego

„PROFESJONALIŚCI W BRANŻY HORECA-ROZWÓJ KOMPETENCJI
WIELKOPOLSKICH PRZEDSIĘBIORSTW” POZNAŃ 2012-2013

Szkolenia przeprowadzone dla przedsiębiorców i kadry
zarządzającej biznesm hotelowym. 

Projekt Współfinansowany ze środków Unii Europejskiej i realizowany w ramach
Europejskiego Funduszu Społecznego

„SKUTECZNE PRZEDSIĘBIORSTWA DZIĘKI PROFESJONALNEJ
KADRZE PRACOWNIKÓW” 2012

Szkolenia przeprowadzone dla przedsiębiorców i kadry
zarządzającej biznesm hotelowym. 

Projekt Współfinansowany  ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki Priorytet VIII.

Photo by Dylan Gillis on Unsplash

SZKOLENIE “NOWOCZESNE
KADRY KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO W HOTELARSTWIE I GASTRONOMII” 2011-2012

Szkolenia miały zasięg ogólnopolski. W ramach projektu przeprowadzony został cykl szkoleń o tematyce: „ Organizacja i techniki pracy w hotelu”,  „Usługi turystyczne” , „Organizacja i technika pracy w dziale
gastronomii” 

Projekt Współfinansowany ze środków Unii Europejskiej i realizowany w ramach
Europejskiego Funduszu Społecznego

SZKOLENIE „FURTKA DO
NOWYCH MOŻLIWOŚCI” SOPOT 2009

Program zawierał najnowsze trendy dekoracyjne w gastronomii, uczestniczki dowiadywały się na co warto zwracać uwagę przy stylizacji potraw, podpatrywały trenerów w akcji a następnie same – pod ich okiem – próbowały swoich umiejętności. 

Projekt Współfinansowany ze środków Unii Europejskiej i realizowany w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w województwie pomorskim.

Photo by Andreas Rønningen on  Unsplash

SZKOLENIE “KADRY
POMORSKIEJ GOŚCINNOŚCI” GDYNIA 2008

Część pierwsza szkolenia „Czystość, kultura, ogłada” skierowana do osób pełniących
funkcje pokojowych w obiektach hotelowych.
Zawierał tematykę dotyczącą przepisów i regulacji branżowych, komunikacji i obsługi
gościa oraz sytuacji trudnych w zawodzie pokojowej. 

Projekt Współfinansowany ze środków Unii Europejskiej i realizowany w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w województwie pomorskim.

Skontaktuj się